Les cares d’Ecrowd! Entrevista a Marcel Franch

En l’últim brindis d’Ecrowd! vam conversar amb Marcel Franch, un fidel inversor de la plataforma que des de l’ampliació de capital és també soci d’Ecrowd!. Enginyer informàtic de professió i actor en hores lliures, Franch confia els seus estalvis en el crowdlending per ser un model d’inversió que li genera confiança, amb el que se sent còmode i per coherència. Marcel Franch té 44 anys i viu a Barcelona.

Marcel FranchCom va conèixer Ecrowd?

Va ser indirectament. Fa anys que soc client de Nostrum i en una de les seves newsletters animaven als clients a participar en una campanya de crowdlending amb Ecrowd! per realitzar millores en el sistema de depuració d’aigües de la planta productiva de Nostrum a Sant Vicenç de Castellet. Aquesta va ser la meva primera inversió.

Per què va decidir invertir en la campanya?

Al tractar-se de Nostrum, una empresa molt sòlida i consolidada, la proposta em va generar confiança. Si Nostrum confiava en el crowdlending i en Ecrowd! és perquè també són seriosos i de confiança. Feia un temps que caminava buscant una eina d’inversió d’aquest estil. Tenia uns estalvis però volia invertir-los mitjançant una fórmula que em fes sentir còmode amb els meus principis. És una qüestió de coherència.

Creu que amb la campanya de crowdlending ha millorat la imatge de Nostrum?

La campanya de Nostrum amb Ecrowd! ha estat beneficiosa per a totes les parts implicades. Jo vaig conèixer Ecrowd! gràcies a aquesta campanya. Nostrum va aconseguir els diners necessaris per dur a terme una millora per al medi ambient. Per a Nostrum va ser també una manera d’obtenir repercussió social. I els inversors estem traient rendibilitat als nostres estalvis.

Ja coneixia el crowdlending?

Sí, el coneixia, n’havia llegit alguna cosa, però no acabava de trobar el moment per entrar. Tampoc no sabia gaire bé com funcionava. L’anunci de Nostrum va ser el que em va empènyer a fer finalment el pas i a realitzar la meva primera inversió, no només amb crowdlending.

Per què el crowdlending?

Tenia uns estalvis totalment aturats, però no volia accions ni res especulatiu. No pel risc sinó pel tipus de producte. D’haver conegut un emprenedor amb un projecte propi també hauria pogut invertir directament en la seva empresa, però el realitzar la inversió mitjançant plataformes de crowdlending com Ecrowd! fa que tot sigui més ordenat i segur.

Ha invertit en altres campanyes en Ecrowd!?

A més d’en la de Nostrum, he invertit en 4 o 5 campanyes més, fins al màxim permès de 10.000 euros durant els últims 12 mesos. De moment no he passat d’aquí ni tinc intenció.

 

Ecrowd! demostra que es pot guanyar diners al mateix temps que es genera un impacte positiu

 

Què és el que fa que Ecrowd! sigui mereixedor de la seva confiança?

El fet que hi hagi persones com tu i com jo darrere. Persones que també volen fer les coses bé, la qual cosa té una altra manera de pensar. No és el créixer per créixer o l’especular per especular, sinó que es pot també guanyar diners d’una forma més ordenada, tranquil·la i amb un impacte positiu. És el ‘no tot s’hi val’.

Què opina de l’experiència?

Està sent molt positiva de moment. Invertir a través d’Ecrowd! és molt còmode. El web està molt bé. Es pot fer tot en línia, anar veient els ingressos, controlar els venciments…

Què és el que més valores de les inversions realitzades amb Ecrowd!?

El seu impacte positiu sobre la societat i el medi ambient. També soc col·laborador de Greenpeace així que valoro especialment que les inversions siguin en benefici de l’entorn.

A més d’inversor és ara també soci d’Ecrowd!…

Sí, posats a confiar, confiem-hi plenament, vaig pensar.

Marcel Franch

Deja un comentario

Todos los campos son obligatoríos. Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

Responsable: Ecrowd Invest PFP, S.L.
Finalidad: Alta, Communicaciones, Dar respuesta, Gestionar las dudas o preguntas del interesado.
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Para dar cumplimiento al servicio, en algunos casos es necesario la cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos, como se explica en la información adicional
Información adicional: Politica de privacidad (incl. redes sociales y blog)