Menció d’honor per a ECrowd! als Premis EnerAgen 2015

El jurat dels Premis EnerAgen 2015, de l’Associació d’Agències Espanyoles de Gestió de l’Energia, ha volgut destacar la innovació i el treball de la plataforma de finançament col·lectiu ECrowd!, com una de les millors iniciatives en pro de la sostenibilitat energètica, concedint-li la menció d’honor a l’emprenedor “de la idea a l’empresa” en la setena edició d’aquest certamen celebrada a Huelva.

EnerAgenJurat dels premis EnerAgen 2015

El jurat ha justificat la seva aposta per ECrowd! “Per la seva arriscada i innovadora proposta per facilitar el finançament de projectes d’eficiència energètica, que d’una altra manera tindrien un difícil accés al finançament bancari. Per intentar oferir una solució a les petites iniciatives d’eficiència energètica la inversió de les quals no encaixaria en les línies habituals de finançament “.

Premis EnerAgen 2015

Aquesta distinció coincideix amb el moment en què ECrowd! ha completat el finançament d’un altre dels projectes presentats a la plataforma, i gràcies al qual serà possible continuar amb la implantació d’una xarxa local de fibra òptica a la localitat de l’Ametlla de Mar (Tarragona) amb el que permetrà beneficiar-se d’aquesta tecnologia a més de 1.000 famílies. Es tracta d’un projecte de l’operadora local LA CALA FIBRA SL que s’està desenvolupant en quatre fases.

En aquests moments, ECrowd! es troba ja en la fase final de selecció i validació de nous projectes d’inversió. Molt aviat aquelles persones que aposten per projectes basats en el crowdlending, o finançament col·lectiu, coneixeran les noves apostes de la nostra plataforma. I sempre tindran impacte positiu en la societat o el medi ambient.

 

L’equip de ECrowd!

www.ecrowdinvest.com

 

Deja un comentario

Todos los campos son obligatoríos. Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

INFORMACIÓN BÁSICA SOBRE PROTECCIÓN DE DATOS

Responsable: Ecrowd Invest PFP, S.L.
Finalidad: Alta, Communicaciones, Dar respuesta, Gestionar las dudas o preguntas del interesado.
Legitimación: Consentimiento del interesado
Destinatarios: Para dar cumplimiento al servicio, en algunos casos es necesario la cesión de datos a terceros.
Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos así como otros derechos, como se explica en la información adicional
Información adicional: Politica de privacidad (incl. redes sociales y blog)